sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kylpyhuoneen remonttia

Menetän pelihousuni kohta.. Vaikka kuinka rakastankin puhelimeni kameraa, sitä miten tarkkoja kuvia sillä saa luonnonvalossa, niin kohta palaa hihat..Olen aina niin tyynen rauhallinen ja onnellinen tuotoksiini, kunnes ne pitää kuvata! Tälläisenä kauniin sateisena sunnuntaipäivänä luonnonvalo tarttuu ilmeisesti joka ainoaan virheeseen mitä en tosiaan siis silmällä näe, paistaa nyt kuin joulukuusi ottamissani kuvissa.. Sulkekaa siis silmänne tai yrittäkää kestää :D
Mutta tämän alkupuheen saattelemana päästään itse aiheeseen, eli Lumililjan kylpyhuoneeseen! 

Olen tämän koko blogihiljaisuuden ajan väkertänyt alakerran vessaa, eikä olla loppua lähelläkään.
Mutta katsellaan niitä kuvia, niin saatte tuotoksista esimakua.

Tästä siis lähettiin. Tai no siis edellisen pahvilaatoituksen purusta, jonka tein ekaksi vaikemman kautta yksitellen nyppimällä pahvilaattoja kynsin ja pihdein. Saunan kohdalla viisastuin (tai miten kukin asian kokee) ja kaadoin lasillisen vettä pahveille. Ai että kuinka kätevää se olikaan. 
Joku saattaa huomatakin tuolla vessan tapetissa olevan kuvion. Amerikan kartta ilmestyi sinne aivan vahingossa repiessäni tapettia pois :D
Lattian uudet laatat on leikattu munakennoista ja liimattu sitten lattiaan. 

Ensimmäinen kerros maalia on laitettu valkoisella, tilkitty kaikki pienimmätkin rakoset umpeen, tai ainakin yritetty.. Maalasin myös seinät ja katon uudelleen valkoisella, päätyseinässä on hieman enemmän kerroksia johtuen sinisistä liimausjäljistä.


Ja tältä WC näyttää tällähetkellä. Sekoitin eri värivariaatioita, harmaata lattioilla ja beigeä siellä sun täällä. 
Vessojen ainainen sininen saa minut melkein oksentamaan, ja siitä löytyy varmasti syy Wc:n remontille ;) 
uusi lavuaari on askarreltu balsasta, rautalangasta ja koristekuvista. Puu on tulostettu netistä, mutta kiinni en sitä vielä liimannut jos sen haluan vielä vaihtaa.


Saunan puoli ei kauheasti muuttunut, lukuunottamatta mosaiikkiseinää ja lattiaa. 
 Muutaman päivän kerkesin myös kärvistellä pönttötuskissa ;D Lopulta hoksasin toisessa nukkekodissa olevan wc-istuimen ja jotta klaustrofobia lisääntyisi entisestään, maalasin sen samalla beigellä, kuten myös kaapin, jonka varasti myös Dolce Vitasta. (kaapin ovi oli muuten sininen aluksi.. iskin päälle niin paljon beigeä maalia, että katsotaan nyt jos se kerkiää kolmessa vuodessa kuivua... :D)

Vielä löytyy tekemislistalta muun muassa uusien ovien tulostaminen ja muun pikkusälän teko. Yritetään nyt saada tuo toinenkin sankari bloggailemaan tämän vuoden puolella :D1 kommentti:

  1. Tulee upea kylpyhuone kun se valmistuu joskus. Ei kannata hosua,rauhassa vaan niin tulee siistiä jälkeä. :)

    VastaaPoista