sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Kaikenkattava kuvapläjäys


Hei :)

Otsikon tavoin siis esittelen teille tänään nukkekotini. Taloja on ollut minulla lyhyen historiani aikana samaan aikaan neljä, nyt käytännössä vain kaksi. Yksi talo minulla on täällä ylhäällä, tilanpuutteen vuoksi loput autotallissa. Lumililja on itse rakentamani, vuosimallia 2011 ;) 

Kunnostustyö on siinä pahasti kesken. Silloin rakentaessani taloa maalasin melko hutiloiden ja myöhemmin tyhmänä liimasin tauluja tms. seinään, jolloin (balsasta varsinkin) puolet taulusta jää kiinni seinään sitä irroittaessa. Lisäksi talon ulkoseinästä puuttuu ulkolaudoitusta ja etuovet odottavat kiinnitystä.
Olen kuitenkin tyytyväinen tähän ukkoon, sillä se on itse suunnittelemani ja rakentamani (enon avustuksella krhm..) ja loppujen lopuksi valtaosa tavaroistakin on itse tehtyjä. 

Alla olevasta kuvasta näkee siis koko kokonaisuuden, kerroksia on kolme. Alhaalta löytyy eteinen, vessa ja sauna, toisesta kerroksesta keittiö ja makuuhuone ja ylimmästä kerroksesta lastenhuone, olohuone ja tällä hetkellä melkoisessa sekasorrossa elävä entinen kirjasto. Valtaosa lampuistaki repsottaa viellä irti ja vailla varjostinta, muutosta havaittavissa lähiaikoina (Lue: kolmen vuoden päästä).


Hiukan huonoja kuvia tällä kertaa, etelä-Suomessa ei pahemmin aurinkoa tavata ;)

Englanniksi olen todella laiska kirjoittamaan, siitä pahoittelut englanninkielisille lukijoillemme :(

I'm lazy writing in english, I'm very sorry about that. 
Here I present my own made dollhouse Lumililja :)


1 kommentti:

  1. Que bonita la casa, si es una pena que no tengais tantos días de sol, las fotografías quedan más naturales. Ahora voy a ver tu anterior entrada que veo que estás de sorteo. Felicidades por este blog, ya me hice seguidora tuya. Un beso y feliz año!!

    VastaaPoista