sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Tour of Sweet Little Cottage

Tässä talo Namu- kissan vierailun jälkeen.../ Here's the house after our Namu cat visited it....

Siivouksen jälkeen/ after the clean up

olohuone/ the living room


Makuuhuone/ the bedroom


yläkerran keittiö/ the up stairs kitchen
Sweet Little Cottage on ensimmäinen nukkekotini ja sain sen synttärilahjaksi täyttäessä 11 vuotta. Se on nyt kuusi vuotta vanha ja ehdottomasti lempparini neljän muun talon joukosta!
 Sen kanssa ei ole ollut juuri koskaan ongelmia sisustamisen suhteen ja rakastan sen rakennetta! Tosin eihän se saanut tätä muotoa ensimmäisellä iskulla. Talo on kokenut kovia tuunauksia, joissa Karla on ollut lähinnä ideoimassa ja innoittamassa!

Sweet Little Cottage is mu first dollhouse and I got it for my eleventh birthday. The house is now six years old and is absolutely my favorite from the other four houses that I own.
I've never had any problems decorating this little cottage and I've always loved the structure it has. The style of the house wasn'tperfect at the first time trying. It has had many extreme makeovers which havemostly been  Karla's idea. She's such an inspiration!

JA vielä on aika osallistua arvontaan täältä, osallistumisaika päättyy 20.1.14

AND don't forget to participate in the giveaway which ends 20.1.14

2 kommenttia:

  1. Hi Dinsku, I love your mini tour. The kitchen cupboard is gorgeous with that floral print you've used. Great work and so fun! xo Jennifer

    VastaaPoista
  2. Kiva talokierros! :) Uskomattoman vähän on kisumisu taloa sotkenut. Omani olisivat vähintään syöneet puolet talon huonekaluista ja tavaroista ;)

    VastaaPoista